معمولا روفگاردن به دو روش زیر اجرا میگردد.
بنیاد ساخت این نوع روفگاردن بر روی سطح نهایی و تمام شده بام میباشد. ساخت این نوع روفگاردن بسیار کم ریسک و البته کمی پرهزینه تر از نوع دوم روفگاردن. شیوه کار به این صورت میباشد که پس از پایان مراحل طراحی فضای باغچه ها را با شاسی کشی مخصوص آماده کرده و پس از آن روی شاسی ها را با ورق های گالوانیزه به صورت سرتاسری پوشانده و آماده خاکریزی و کاشت گیاهان مینمایند. از آنجایی که شاسی کشی و ساخت باغچه ها بر روی بام کاملا ساخته شده و عایق شده انجام میگیرد خطر نشت آب به داخل طبقات پایین بسیار کم (در حد صفر) میباشد.
در این سبک از اجرای روفگاردن تمامی باغچه ها و محل کاشت گیاهان مستقیما بر روی بام قرار میگیرند . لذا اجرای صحیح و دقت در کار میبایست بسیار بسیار زیاد باشد. چون کوچکترین اشتباه در اجرا باعث خسارت سنگینی به کار میشود.
در این شیوه که پوشش گیاهی آن بسیار بسیار بیشتر از سبک اجرای مدولار میباشد ابتدا فضای باغچه ها را با عمیات بنایی احداث میکنند. بعد از آن نوبت به اجرای لوله های درین(لوله هایی جهت خروج آب اضافه از باغچه ها) در کف باغچه ها میرسد بعد از آن نوبت به کفسازی و شیب بندی داخل باغچه ها میرسد. بعد از عملیات شیب بندی میبایست داخل باغچه ها را با عایق های قیری به طور کامل پوشش دهیم تا راه نفوظ آب به طبقات پایین کاملا مسدود شود. بعد از اجرای لایه های قیری نوبط به اجرای لایه های ژئو سنتتیک میباشد که ما در مقاله ای کام در مورد آن ها توضیح داده ایم. و در نهایت میبایست خاک مخصوص روفگاردن را درون باغچه ها ریخته و عملیات کاشت را انجام دهیم
معمولا آلاچیق به دو گونه در روفگاردن ها اجرا میشود.
1- به صورت سرپوشیده
2- به صورت نیمه سرپوشیه و سایبان مانند
باربیکیو یکی دیگر از المانهای جدا ناپذیر از روفگاردن میباشد یه به دو روش اجرا میشود
1- گازی
2- ذغالی
جکوزی
یکی دیگر از المانهایی که در روفگاردن های کمی خصوصی تر اجرا میشود جکوزی میباشد. جکوزی ها را معمولا به صورت پرتابل در روفگاردن ها قرار میدهند نا تمامی تجهیزات لازم مانند پمپ ، هیتر ها و . . . را درون خود داشته باشند و نیازی با احداث پمپ خانه و . . . نباشد.