طراحی دکوراسیون داخلی مدرن
امروزه طراحی دکوراسیون داخلی از اهمیت بسزایی برخوردار است .چرا که طراحی داخلی و نوع دکوراسیون در منازل و محیط کار در افزایش ایجاد آرامش ونشاط و همچنین بهربرداری از محیط امری بدیهی می باشد .
برای طراحی دکوراسیون داخلی مدرن باید به چند عملکرد مهم را در اجرا توجه داشته باشیم:
1-بخش بندی وتقسیم بندی فضا، درطراحی دکوراسیون داخلی مدرن داخلی :
در فضای داخلی نحوه تقسیم بندی و جداسازی بخش های داخلی نقش مهمی در ساختار طراحی دکوراسیون داخلی مدرن دارد ،این بخش بندی بیشتر به عهده مهندس معمار پروژه می باشد تا تعداد طبقات ، سالن پذیرای، نحوه قرار گیری آشپزخانه و ... را به درستی انجام دهد.
در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن می توان برای جداسازی و بخش بندی که ازانعطاف پذیری بالا و آرایش چیدمان سطوح برخورداراست به سبک و روش های مختلفی در اجرا دست پیدا کنیم .
با بکارگیری دیوار های کاذب کوتاه، پارتیشن بندی و ایجاد دیوارهای شیشه ای می توان به نوعی از چیدمان به تقسیم بندی رسید ،که باعث جذابیت دکور و زیبا سازی در یک واحد تجاری شود .
در کنار این موارد با بهرمندی از این نوع بخش بندی که مناسب برای یک واحد تجاری است ،می توان به فضا کمک کرد تا افراد و پرسنل دید بهتری نسبت به هم داشته باشند.
برای مثال این امرباعث اشراف داشتن سر پرست به پرسنل و بالعکس می شود که ایجاد یک حس تعامل و صمیمیت در بین افراد است .
در این واحد تجاری که یک واحد مشاوره املاک می باشد ،چون فرد ساعت های طولانی را می بایست برای گفتگو با مشاوران صرف کند تا به نتیجه مطلوب برسد، اهمیت بخش بندی برای فرد با مشاور به گونه ای است که مشتری احساس آرامش و امنیت کند تا به راحتی وارد گفتگو شود ، ما با قرار دادن میزوصندلی های در ابتدای ورودی فضای بی آلایشی طراحی کردیم ،که مشتری به محض ورود به راحتی مورد مشاوره قرار می گیرد ودرقسمت بعدی با قراردادن میز سرپرست به همراه کارکنان به ترتیبی که گفته شد، مشتری با حضور در مقابل هریک از پرسنل می تواند به راحتی مشاوره خود را در مورد خرید،فروش و... بگیرد .
درقسمت انتهای سالن که محل استراحت پرسنل می باشد ، محلی برای قرار گرفتن مبل و تلوزیون برای کارکنان می باشد که این فضا فضایی برای استراحت است تا اوقاتی را خارج از فضای کاری داشته باشند. تعبیه آشپزخانه جدا برای کارکنان در این قسمت نیزدلیل بر توجه مدیریت نسبت به کارکنان می باشد، تا با القا حس آرامش وامنیت در بین کارکنان راندمان بهتری دریافت کند .
در طبقه دوم این واحد تجاری نیز بخش بندی مورد توجه قرار گرفته ، به طوری که یک شیشه دودی به عنوان جان پناه در راه پله قرار داده شده است . درقسمت بعدی وجود مبلمان راحتی برای حضور مهمانان و جلسات تعبیه شده و وجود یک آشپزخانه کوچک و قابل دسترس برای پذیرایی قرار دارد .
و در آخربه بررسی اتاق مدیریت که انتهای سالن قراردارد می پردازیم . چون مدیر مجموعه باید حدود هفت ساعت از کل روز را در محیط کاری بگذراند این اتاق کاملا دارای فضای باز،آرام بخش و راحت می باشد .
در اصل دکوراسیون داخلی هر واحد تجاری با هدف ارائه خدمات و محصولات می تواند با استفاده از مواد و متریال مناسب مطابق با نوع کار به بخش بندی و تقسیم بندی خوب دست پیدا کند تا بازدهی و راندمان بالایی داشته باشد .
2-بکارگیری رنگ ها در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن :
تعبیه رنگ ها در سبک دکوراسیون داخلی مدرن بسیار بسیار قابل توجه و اهمیت می باشد .در این سبک استفاده از رنگ های مات که شامل رنگ های ( سفید ، خاکستری ،بژ و...) است حالتی ساده و مدرن تری را به ما می دهد .
استفاده از رنگ های متنوع باعث پراکندگی طراحی داخلی وایجاد آشفتگی ذهنی در فرد می شود .
کاربرد رنگ های مات و کمی گرم در این سبک باعث بزرگ نمایی فضا و لوکس شدن محیط ومنحصر بفرد کردن این فضا در مجموعه می شود .
با ایجاد یک هارمونی رنگی در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن که رنگ تمام عناصر کاربردی اعمم ازکابینت ها ،دیوار پوش ها ، مبلمان ، پرده و... است را ، می توان با توجه داشتن به یک رنگ خاص و هماهنگ درهارمونی ایجاد شده نسبت به یک برند تجاری برای مجموعه در نظر گرفت وآن را گسترش داد. برای مثال استفاده از تابلو های برند این مجموعه با رنگ طلایی و جنس استیل .
گروه طراحان داخلی مجموعه الیزه با استفاده ازرنگبندی خاص و جذاب در طرا حی های خلاقانه به شما کمک می کند تا بهترین طراحی داخلی در واحد تجاری خود داشته باشید .
دراین واحد تجاری که یک مشاورین املاک می باشد کاربرد رنگ ها با اصول وایده های خلاقانه در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن این مجموعه به کار برده شده است .استفاده از کاغذ دیواری های مدرن رنگی در قسمت سقف به جای پتینه ،سنگ های قیمتی زیبا(سنگ های اصلب) روی دیواردر محل قرار گیری تلوزیون و در اتاق مدیریت سنگ زیبای(اصلب بوک مچ)، آجرهای زینتی دیوار به سبک مدرن درقسمت انتهای طبقه اول و ابتدای طبقه دوم، سرامیک های جذاب با ارتفاع بالا ، ام دی اف های توسی رنگ به صورت شیاری در طرفین گرین وال ، درب ورودی مجموعه که تماما استیل نقره ای می باشد به جذابیت و زیبا فضا کمک بسزای کرده است .
3-نور پر دازی در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن :
یکی از شرایط یک طراحی دکوراسیون داخلی مدرن مناسب، استفاده از نور ها، بخصوص تعبیه کردن نور طبیعی به فضای داخلی می باشد .
ایجاد نور طبیعی در فضاسازی بسیار قابل توجه است که در اصطلاح نور گیر بودن فضای داخلی می گویند .
که این نور گیر بودن را می توان با تعبیه کردن پنجره های قدی بلند و بزرگ ایجاد کرد . درضمن قرار دادن این چنین پنجره هایی در طبقات نه تنها باعث ورود نور طبیعی به داخل می شود بلکه فضای داخلی واحد تجاری را دلباز تر ، شیک ترو زیباتر می کند و همچنین باعث ایجاد ارتباط داخل با فضای خارجی می شود .
در این واحد تجاری نیز سعی شده با بکارگیری پنجره های بلند و قدی در طبقات از ورود نور طبیعی به داخل حداکثر استفاده را ببریم.
وقتی صحبت از نور پردازی در طراحی داخلی می شود باید ظرافت و دقت بیشتری در انجام این امر داشته باشیم . چرا که نور پردازی در ایجاد جلوه رنگ ها، رابطه مستقیم دارد، بطوری که با نورپردازی صحیح و مناسب می توان به نتیجه مثبت و راندمان بالا در هر واحد تجاری رسید .
زمانی که می خواهیم نور پردازی در یک واحد تجاری را اجرا کنیم باید توجه داشته باشیم که نورپردازی داخلی به چند بخش تقسیم میشود:
1)نوری که فضای داخلی را بطور یکسان روشن می کند و تمام بخش های مجموعه را تحت الشعاع قرار می دهد که به آن روشنایی کلی می گویند .
درطراحی این واحد تجاری مشاور املاک نورهای هالوژنی این امر را بر عهده دارند .
2)نوری که می خواهیم یک بخش از فضا را به طور خاص جلوه دهد را نور تمرکزی می گویند .
که در این واحد تجاری نوری که مستقیم روی گرین وال مجموعه است این ویژگی را دارد .
3)نوری که می خواهیم سطح خاص را نشان دهد نور تاکید کننده بخش می گویند . مانند نوری که از داخل لگو ساطح شده است .
4)نورهای که باعث زیباسازی و توجه به المان ها و یا عناصر می شود را نورهای دکوراتیو مخفی می گویند .
مانند لامپ ها و نور های مخفی خطی که در سقف ، و همچنین نورهای نقطه ای به گلدان ها است .
با اهمیت زیاد به این بخش در هر واحد تجاری و یا اداری می توان توجه مشتریان و افراد را نسبت به مجموعه تا حدی بالا برد که بازده وراندمان مثبتی را برای خود ایجاد کنیم .
4-استفاده از عناصر کاربردی در دکوراسیون داخلی :
در این قسمت می بایست از چیدمان شلوغ ،به کاربردن اشکال انتزاعی ، مجسمه ها و تابلوها ی کوچک ،انحنا دادن به المان ها و قرینه سازی عناصر با یکدیگر جلوگیری کنیم .
زیرا باعث ایجاد هرج ومرج وشلوغی در فضا وجود آشفتگی ذهنی و از دست دادن تمرکز در افراد می شود .
ما در چیدمان فضای داخلی سعی بر این داریم که ، با حفظ تعادل بین عناصر بجای قرینه سازی ، بکارگیری خطوط صاف بجای منحنی در المان ها ،استفاده از اشکال هندسی در باکس ها و قفسه ها ، نصب پوستر و عکس های بزرگ و چشمگیر،که در دکوراسیون داخلی مدرن این واحد تجاری محیطی منحصربفرد به وجود آورده است.
یکی دیگر از عناصر کاربردی در طراحی داخلی توجه بسیار به گیاهان آپارتمانی در فضا می باشد .
استفاده از پوشش سبز گیاهی که باعث زیباسازی، حفظ طراوت وشادابی ، حس آرامش و لطافت در مجموعه می شود .همچنین وجود گیاهان سبب تهویه لازم و اکسیژن رسانی دراین واحد تجاری شده است . شما می توانید با قرار دادن گلدان گیاهان زیبا این کمک بزرگ را به مجموعه خود داشته باشید .
در ضمن می توانید با اجرای گرین وال که یک سطح بسیار بزرگی از پوشش های گیاهی می باشد مضین کنیم ،گرین وال ( باکسی است که مجموعه گلدان های کوچک روی آن قرار دارد که پوشش سبز را به نمایش می گذارد و آبیاری آن به صورت قطره ای صورت می گیرد. رجوع شود به مقاله روف گاردن ، گرین وال
در این مجموعه از مشاورین املاک وجود گیاهان نیز قابل اهمیت است که با قرار دادن گرین وال در انتهای طبقه اول و چیدمان گلدان های خاص در طبقه دوم زیبایی مجموعه را دو چندان کرده است .
و در آخر با پخش یک موزیک لایت میتوان سکوت مجموعه را شکست و یک هیجان ملایمی به فضا القا کرد .